Meinweg Actueel

Hier vindt u leuke meldingen, bijzondere waarnemingen met betrekking tot de flora en fauna van Nationaal Park de Meinweg in 2019. Overige waarnemingen, mits doorgegeven via waarneming.nl, vindt u terug via meinweg.waarneming.nl of de gelijknamige icoon op deze pagina

20-02-2019

Derde en laatste Klapekstertelling 2018/19

Op 16 februari j.l. hebben vrijwilligers van Stichting Koekeloere de derde en voor dit seizoen afsluitende telling van Klapeksters uitgevoerd. Deze keer werd er alleen op de Herkenboscherheide een exemplaar gezien. Een tegenvallend resultaat voor dit seizoen: tijdens de eerste en de laatste telling slechts één Klapekster en bij de tweede telling zelfs geen enkele. Alle deelnemers aan de tellingen worden wederom hartelijk bedankt.